KIES JOUW EIGEN CLUBREIS!

Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste aandacht en begeleiding krijgt om jouw sportieve doelen te behalen. Je kunt natuurlijk verschillende doelen hebben; algemene fitheid verbeteren, afvallen, een krachtiger lijf of een medisch doel. Ieder lichaam is anders en daarom bepaal jij het traject dat altijd individueel en afgestemd is op jouw lichaam en fitheid. 

Samen met onze trainers gaan wij een traject aan waarbij we regelmatig metingen en contact hebben om te kijken hoe het gaat en of jij je gestelde doelen gaat behalen of dat we deze doelstellingen gaan bijstellen.

Vanuit de Club bieden we vier verschillende clubreizen aan. Het kan het zijn dat één van deze clubreizen niet volledig bij jou past. We kunnen de reizen altijd aanpassen zodat deze het beste bij jouw doelstellingen past.

Tijdens deze trainingen ga je zelfstandig aan de slag en is er vaak een trainer aanwezig die je kunt aanspreken als je vragen hebt of die jou corrigeert als je een oefening niet goed uitvoert

DECLUB_0825-84

1 BECOME FIT AGAIN!

We streven allemaal naar een algehele fitheid. Tijdens deze clubreis ligt de focus op het krijgen van meer energie, jezelf beter voelen in je lichaam en eventuele herstel van blessures.

Na je intake kijken we welke trainer het beste bij jou past en stellen we gezamenlijk doelen voor 3 maanden. Tijdens je clubreis kijken we naar de toekomst om écht resultaat te kunnen boeken.
Tijdens de eerste 3 maanden bouwen we rustig op om overbelasting van je lichaam te voorkomen.

Bij de tussenmeting kijken we hoe het gaat, gaan we uiteindelijk aan de slag met een nieuw schema en maken we een nieuwe doelstelling. Ook doen we een beweging check bij eventuele lichamelijke klachten. Daarna werken we weer verder aan jouw algehele fitheid.

Zo werken we in een jaar tijd toe naar een beter en fitter lichaam. Je krijgt een betere weerstand en voelt je uiteindelijk fijner in je eigen lichaam.

2 BETTER IN SHAPE!

Allemaal willen we soms een paar extra kilootjes kwijt. Tijdens deze clubreis leggen we de focus op afvallen, de conditie verbeteren en voeding. Met name voeding is één van de belangrijkste factoren om af te vallen.

Na je intake gaat de trainer met jou aan de slag. We stellen doelen samen en gaan hier naartoe werken. Afvallen is niet per definitie lastig, maar de stabiliteit daarna is belangrijk. De kilo’s die je eraf sport sluipen er soms langzaam weer in.

Je doet onder andere High-Intensity Interval Trainingen waarbij je lichaam meer calorieën verbrandt. Het uiteindelijke doel is om stabiliteit te creëren in je gewicht. Dat doe je samen met onze trainers.

P1002262

3 GET THOSE MUSCLES!

Bredere schouders, een sterkere rug en grotere biceps. In deze clubreis staat kracht en spiermassa opbouwen centraal. Anders dan bij de andere club reizen heb je hier gedurende het traject meerdere metingen. Wij adviseren je om na 6 tot 8 weken opnieuw te meten en aan de hand daarvan een nieuw schema op te stellen. Alleen zo wordt je progressie beter zichtbaar.

Vaak wordt er gedacht aan het gebruik van zware gewichten en apparaten, maar juist bij de opbouw van de spiermassa gaan we met veel herhalingen, eigen lichaamsgewicht en losse gewichten aan de slag. Hiermee creëren we full body workouts zodat je hele lichaam wordt gebruikt.

4 MEDICAL FITNESS

Loop niet langer rond met klachten, medische kwaaltjes of blessures. Met deze clubreis helpen wij jou met jouw medische klachten zoals diabetes, een burnout of andere klachten en blessures.

We geven je adviezen over wat het beste voor jou is qua fitness, groepslessen en bewegen in het algemeen. Het belangrijkste doel is om jou op korte termijn te helpen en je uiteindelijk in te laten stromen in optie één.

Tijdens deze clubreis hebben we meerdere persoonlijke gesprekken om te kijken hoe het met jou gaat en bij te sturen waar mogelijk.

Zo helpen wij jou in een rustig tempo naar een gezonde levensstijl en een fitter lichaam.

Inschrijven of meer weten?