FITNESS IN ASSENDELFT

START NU MET FITNESS BIJ SPORTCENTRUM DE CLUB IN ASSENDELFT

Cardiofitness

Onze loopbanden, fietsen, roeiers, airbikes, treadclimbers en crosstrainers zijn geschikt voor iedereen. Gebruik ze voor je warming-up en cooling-down, maar stap ook eens op een airbike of roeier voor een pittige intervaltraining als finisher op je reguliere krachttraining. Onze begeleiders geven je graag advies over het gebruik van onze moderne en eenvoudig te bedienen apparatuur.

Krachttraining

Ook als je spiermassa wilt opbouwen, of sterker wilt worden ben je bij Sportcentrum de Club aan het juiste adres. Met onder andere onze bars, schijven, dumbells, squatrekken en cable stations boek jij de vooruitgang die jij nodig hebt. En mocht je hulp nodig hebben, dan helpen onze trainers je graag.
Wist je dat krachttraining ook heel geschikt is voor vrouwen? Wij hebben bijvoorbeeld ook de Booty Builder, waarmee je de bilspieren optimaal kunt trainen.

Persoonlijke begeleiding

Een persoonlijke coach is voor jou de stok achter de deur en zorgt ervoor dat je voeding en/of training volledig op jouw doelen zijn afgestemd. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon super sterk wilt worden; de Personal Trainers en Voedingscoach van De Club helpen jou op weg naar je doel!

KOM NU LANGS VOOR EEN DAGKAART!

Een dagkaart is eenmalig gratis en verplicht je tot niks.