JONG SPORTEN BIJ DE CLUB & VERANTWOORD SPORTEN VOOR TIENERS

Bij de Club kan je starten met sporten vanaf 6 jaar. Veel bewegen bevordert de conditie van kinderen, gaat overgewicht tegen en helpt bij de algemene ontwikkeling . Daarbij maak je ook snel nieuwe vriendjes of vriendinnetjes met sporten. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen met verschillende zelfverdedigingslessen zoals Judo, Karate en Kickboksen onder professionele begeleiding.

Wanneer tieners in de groei zitten is het belangrijk dat zij verantwoord sporten en op een juiste manier om gaan met hun lichaam. Daarom mag jeugd vanaf 13 jaar bij ons fitnessen met een schema onder begeleiding van onze trainers. Alleen zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk blessures ontstaan die op langere termijn voor problemen kunnen zorgen.

judo

JUDO

Judo is een eeuwenoude verdedigingssport waarbij respect voor elkaar centraal staat. Tijdens deze lessen leren kinderen, veilig vallen, mooie worpen te maken, stilzitten, stoeien en goed luisteren. Judo is voor alle kinderen en helpt ze om meer zelfvertrouwen te krijgen.
Judo Sensei
Kevin van der Berg - 3 Dan Judo

ANGELA_1

Kickboksen

Wil jij net zo goed worden als Rico Verhoeven? Kickboksen is een sport waarbij we trappen en stoten combineren. Deze populaire sport is goed voor het uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en zorgt voor een betere hand- oog coördinatie.

GXSK0315

Karate

Wil jij een karateka worden net als in The Karate Kid? Wie kent de films nou niet? Onze eigen Mr Miyagi leert jou de fijne kneepjes van deze vechtsport. Bij karate houden we ons bezig met verschillende stoot-, trap- en afweertechnieken.

Karate Sensei

Abonnementen 6 t/m 17 jaar

6 tot en met 12 jaar oud

25 Maandelijks opzegbaar
  • Fanatieke sporter? Tieners kunnen onbeperkt meedoen aan groepslessen van judo, kickboks en karate. Meer informatie? Mail ons.
Populair

13 - 17 jaar oud

29.95 Jaar Abonnement
  • Nu inclusief Fitness voor leden van 13 tot en met 17 jaar oud. Schrijf je in voor 1 jaar en krijg een maand gratis. Voor meer informatie, mail ons.
Populair