De club karate assendelft


News: 
Beste Karateka
Op 26 Maart 2023 hebben wij de eerste wedstrijd als een karate team. Het is de Benelux JKS Interclubs Wedstrijd – Youth en cadets.  Stuur maar een bericht voor meer details.


8 Januari seminar 
Beste wensen allemaal!

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee ook de karate trainingen.
Zoals we jullie beloofden wordt dit jaar een druk jaar voor de karateliefhebbers. De eerste kans om kennis te maken met de grote organisatie waar we nu allemaal deel van uitmaken, is door deel te nemen aan het begin van het jaarseminar met onze vrienden uit de Benelux.
Als je mee wilt doen, neem dan contact met ons op via WhatsApp of via de insta chatberichten.

Seminars – 8 Januari
Interclubs competitions 
Belt exams – to be updated
Championships – to be updated

Waarom Karate?

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van vechtsporten voor kinderen is natuurlijk dat het een onderdeel van fysieke activiteit bevat. Je kind zal niet alleen veel bewegen, maar het zal ook bouwen aan zijn kracht en flexibiliteit.

Zelfrespect en vertrouwen opbouwen

Het leren van nieuwe vaardigheden vergroot het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde van kinderen. Ze moeten ook samenwerken met andere studenten in de klas en zelfs hun vaardigheden voor mensen uitvoeren tijdens het beoordelen of speciale evenementen.

De meeste soorten vechtsporten hebben een riem- of rangordesysteem waar kinderen doorheen werken, wat betekent dat ze worden beloond voor hun oefening en beheersing van vaardigheden. Focussen op een doel, zoals het bereiken van een nieuwe rang of riem of een kampioenschap titel is een geweldige manier om meer te weten te komen over het stellen van doelen en motivatie.

Leer respect en luistervaardigheden

Het respecteren van je instructeur of leraar is een belangrijk onderdeel van karate. Kinderen zullen moeten luisteren naar instructies en deze opvolgen om nieuwe bewegingen en vaardigheden te leren.

6 tot en met 12 jaar oud

Kickboks + Karate
29.50 Maandelijks opzegbaar
  • Fanatieke sporter? Tieners kunnen onbeperkt meedoen aan groepslessen van kickboks en karate. Meer informatie? Mail ons.
Populair

Dojo kun

dojo regels


Hitotsu jinkaku kansei ni tsutomuru koto
Streef naar de ontwikkeling van je karakter

Hitotsu Makoto no michi o mamoru koto
Wees loyaal en eerlijk

Hitotsu Doryoku no Seishin o yashinau koto
Probeer steeds opnieuw, niet opgeven

Hitotsu Reigi o omonzuru koto
Respecteer de anderen en de regels van de etiquette

Hitotsu Kekki no yu o imashimuru koto

Vermijd onstuimig en gewelddadig gedrag

Inschrijven? Klik op een van abonnementen.

Wil jij meer weten?

Ga naar de Contact pagina.