We mogen weer buiten sporten!

Sinds 11 mei mogen volwassenen ook weer buiten sporten in groepen van maximaal 15 personen. Dat is natuurlijk fijn nieuws, want we willen niets liever dan de draad weer oppakken! 

Wij hebben daarom ook besloten om meteen buiten lessen aan te gaan bieden. Deze worden gegeven op 2 locaties, direct voor de ingang van De Club onder het afdak en aan de zijkant van De Club op privéterrein. 

Er worden maar liefst 45 lessen per week aangeboden en er zijn 12 plekken per les beschikbaar. Je dient vooraf te reserveren zoals je van ons gewend bent.

Om dit op een verantwoorde en veilige manier te kunnen doen hebben wij een protocol opgesteld kijkend naar het algemene protocol NOC*NSF en het lokale protocol Verantwoord sporten in de gemeente Zaanstad. Lees voor je komst de regels door. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met rob@sportcentrumdeclub.nl

Lees onze 
regels
 en kom veilig buiten sporten!

1. Houd 1,5 meter afstand.
2. Schud geen handen.
3. Reserveer voordat je komt een les in De Club app. Dit kan 24 uur van te voren. Maximaal 1 les per persoon per dag. Zonder reservering zijn wij genoodzaakt je naar huis te sturen.
4. Kom omgekleed naar De Club.
5. Ga voorafgaand aan je bezoek thuis naar het toilet. Enkel bij hoge nood kan het toilet bij De Club gebruikt worden. Deze dien je na gebruik zelf schoon te maken met de daarvoor beschikbaar gestelde schoonmaak producten.
6. Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van het tijdsblok naar De Club.
7. Vermijd het openbaar vervoer.
8. Ontsmet bij aanvang je handen.
9. Blijf binnen je aangewezen vak.
10. Volg de instructies op van het personeel.
11. Verlaat direct na de les de accommodatie.

Aanvullende regels:
– Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
– Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.